16.02.2013

Şey Kızınızı Alalım Diyoruz.

14 Şubat beklenilenin aksine bir organizasyonla geçti benim için. Abime kız istemeye gittik :) Eskiden saçma gelen her şeyin normal gelmeye başladığını anladığım an "Sen artık büyüdün Derya!" dedim. Biz büyümüşüz, sokaklarda misket-saklambaç oynamak, barbielerimize kıyafet diktiğimiz-yemek yedirdiğimiz zamanlar çok geride kalmış, tebeşirle yerlere çizdiğimiz mektuplu oyunlar çoktan silinmiş. Tüm bunlar beraberinde ayrı güzellikleri olan şeyleri çıkarmış karşımıza. Onlar güzeldi ama şimdi çok daha büyük kararlar alıyoruz, güzel olan şeyler için büyük mutluluklar duyabiliyoruz hala. Bir insanla tüm hayatını geçirmeye karar vermek de işte bu büyük kararlardan, büyük mutluluklar getirmesini istediğimizden...

 Eee kız evi naz evi :) Çok fotoğrafım yok biraz tırstım erkek tarafı olduğumuzdan :) Neyse bunun daha sözü, düğünü hatta bir sürü bilmediğim şeyi var.


Hmmm şey kızınızı alalım diyoruz.olur mu? :)




 Çikolatadan biraz fazla yemiş olabilirim.


"Görümce mutfağa girerse" isimli çalışmamız.


Anlaşmasız deri uyumu:)
"Ne giydim?" kısmına gelirsek deri kalem etek (duruşunu çok sevdim) aldım. Hem t-shirt hem gömlek hem de bluzla süper oldu. Ben biraz canlı dursun diye pembe giydim. Taşlı kolyemin yansımasıyla gözleri bozmuş olabilirim:)


Etek: Quzu
Bluz: Koton
Kolye: I am

3 yorum: